Over Ons

De adviseur

Oprichter mr. P.J.H. (Peter) Verlinden (1962) heeft na de middelbare school aan de Tilburgse Universiteit fiscaal recht gestudeerd. De belangstelling richtte zich al vanaf de aanvang van de studie vooral op ondernemersgerelateerde thema’s.

Na het afstuderen heeft hij in loondienst gedurende tien jaren veel ervaring opgedaan. Peter is werkzaam geweest bij een tweetal grotere kantoren van accountants en belastingadviseurs die met hun werkgebied de gehele provincie Limburg omvatten. De nadruk op het verkrijgen van een hoog fiscaal kennisniveau en het toepassen daarvan in de praktijk leidde tot een gewaardeerde aanpak.

 

De wens tot advisering met een meer persoonlijke aanpak en een “no nonsens” contact met de klanten deed Peter besluiten voor zichzelf te beginnen en zich te specialiseren in de advisering van het familiebedrijf. Dit leidde tot de oprichting van een eigen adviespraktijk in het voorjaar 1996.

Verlinden BelastingadviesPeter Verlinden is door zijn opleiding en ervaring bekend en ingesteld op de vele verschillende aspecten die bij fiscale vraagstukken aan de orde komen. Ook bij meer complexe vragen. Samen met de cliënt wordt de keuze voor de juiste aanpak gemaakt.

Uitgangspunt is daarbij altijd een goede zakelijke verstandhouding met de belasting-inspecteurs van de verschillende eenheden. Veel zaken worden middels vooroverleg met de belastinginspecteur geregeld. Aan een goedkeuring of een vaststellingsovereenkomst ontleent de cliënt immers zekerheid bij de geplande activiteit.

Indien het niet anders kan wordt het voeren van een fiscale procedure bij de Rechtbank of het Gerechtshof niet geschuwd. Peter heeft de afgelopen jaren middels een aantal procedures de nodige ervaring in fiscale processen opgedaan.

Echtgenote Loes ondersteunt Peter in de organisatorische kant van de belastingadviespraktijk. Zij verricht administratieve basiswerkzaamheden voor klanten en verzorgt alle secretariële en administratieve werkzaamheden van de onderneming.

 

Klik hier  voor ons Privacy Reglement